Flytta med Stjärnexpressen  
         
 

Bohagsflytt

Oavsett om ni har en lägenhet på 20 kvm eller ett slott på 2000kvm så kan vi hjälpa er med flyttningen. Att flytta uppfattar många som krångligt, men med en seriös flyttfirma blir det mycket enklare! Vi på Stjärnexpressen har mycket lång erfarenhet av flytthjälp och utför mängder med bohagstransporter varje år. Vi strävar efter att göra flytten till en så smidig upplevelse som möjligt för våra kunder.

Har ni några frågor eller vill beställa, vänligen kontakta oss på telefon 011-12 80 47 eller använd kontaktformuläret.
Vill ni ha en offert använd formuläret Anbudsförfrågan.

Packning

Våra kunder som väljer att packa själva har möjligheten att låna flyttkartonger gratis. Vi kan givetvis hjälpa er med att packa om så önskas. Våra packmästare är erfarna och mycket duktiga. Normalt så skiljer vi på packning och uppackning, vi har märkt att de flesta vill sköta uppackning själva.

Packa själv tips.

Pris

Priset på flyttningar varierar  mycket beroende på olika förutsättningar. Oftast kan vi ge er ett ungefärligt pris via telefon eller e-post, men om ni vill ha ett fast pris kan vi behöva göra ett hembesök. När ni ber om ett pris är det viktigt att ni upplyser om speciella förutsättningar, exempelvis om det är långt att gå, om det finns något tungt föremål (piano, vapenskåp, m.m.) eller om ni har några särskilt värdefulla föremål. Självklart är vi försäkrade och har alla de tillstånd som krävs för att få utföra flyttningar. Vi är inte alltid billigast på pappret, detta kan bero på att vi är en seriös flyttfirma med bra anställda som får avtalsenliga löner, vi är ordentligt försäkrade och har alla nödvändiga tillstånd.

Allmänna villkor privatflytt - Bohag 2010

Boka i god tid

Önskar ni att flytta med oss är det viktigt att ni kontaktar oss i god tid. Många vill flytta i månadsskiften och då blir vi snabbt fullbokade. Är det svårt för er att flytta i veckorna så har vi även möjlighet att hjälpa er på kvällar och helger mot extra kostnad.

Flyttstäd

Vi utför inga flyttstädningar själva utan rekommenderar att man kontaktar en lokal städfirma.